четвер, 7 серпня 2014 р.

Паста з баклажанами, м’ятою та моцареллою

Готувала на вихідних таку пасту, мені дуже сподобалось. По-перше, я дуже люблю будь-яку пасту, по-друге, цей варіант зовсім не важкий, не вимагає багато часу, і по-третє, зараз саме сезон баклажанів, тому їх потрібно використовувати на кухні якомога частіше.

Надзвичайно смачна, по-літньому свіжа та ароматна паста.

Баклажани тушаться з помідорами та часничком, а потім додається м’ята, базилік та моцарелла. Можна подавати з будь-якою пастою, я використала пенне.


Вихід: 2 порції


Потрібно:

  • 150 гр макаронів на ваш вибір
  • 1 великий помідор
  • 1 середній баклажан
  • 1 зубчик часнику
  • оливкова олія
  • жменька м’яти
  • жменька базиліку
  • 100 гр моцарелли
  • сіль, перець

Готуємо:

Макарони відварити у підсоленій воді.

Розігріти оливкову олію на сковороді. Баклажан почистити та нарізати дрібними кубиками. Викласти на сковороду та тушити на середньому вогні 5 хв.

Помідор залити кип’ятком. Зняти шкірку, нарізати кубиками та додати до баклажанів. Відразу додати дрібно нарізаний часник. Все посолити та тушити 5-7 хв.

Зелень помити та дрібно нарізати. Моцареллу нарізати кубиками. Додати зелень та сир до овочів та добре перемішати. Зняти з вогню.

Викласти на пасту. Можна прикрасити свіжою м’ятою.

Смачного :)

Немає коментарів :

Дописати коментар