Готувала на вихідних таку пасту, мені дуже сподобалось. По-перше, я дуже люблю будь-яку пасту, по-друге, цей варіант зовсім не важкий, не вимагає багато часу, і по-третє, зараз саме сезон баклажанів, тому їх потрібно використовувати на кухні якомога частіше.
Надзвичайно смачна, по-літньому свіжа та ароматна паста.
Баклажани тушаться з помідорами та часничком, а потім додається м’ята, базилік та моцарелла. Можна подавати з будь-якою пастою, я використала пенне.
Вихід: 2 порції
Потрібно:
- 150 гр макаронів на ваш вибір
- 1 великий помідор
- 1 середній баклажан
- 1 зубчик часнику
- оливкова олія
- жменька м’яти
- жменька базиліку
- 100 гр моцарелли
- сіль, перець
Готуємо:
Макарони відварити у підсоленій воді.
Розігріти оливкову олію на сковороді. Баклажан почистити та нарізати дрібними кубиками. Викласти на сковороду та тушити на середньому вогні 5 хв.
Помідор залити кип’ятком. Зняти шкірку, нарізати кубиками та додати до баклажанів. Відразу додати дрібно нарізаний часник. Все посолити та тушити 5-7 хв.
Зелень помити та дрібно нарізати. Моцареллу нарізати кубиками. Додати зелень та сир до овочів та добре перемішати. Зняти з вогню.
Викласти на пасту. Можна прикрасити свіжою м’ятою.
Смачного :)
Немає коментарів :
Дописати коментар