Закуски
- Фарширована цибуля в томатному соусі
- Капкейки з цвітної капусти
- Томатний крамбл
- Міні бургери з сиром брі, руколою та соусом із журавлини
- Хурма запечена в беконі з соусом барбекю
- Печені яйця з помідорами та шпинатом (Oeufs en Cocotte)
- Добірка новорічних закусок
- Сендвіч з беконом, яйцем та авокадо
- Бургер Aloha! з гострим ананасом-гриль та авокадо
- Закусочки із листкового тіста з грушею та сиром дор блу
- Пате з печінки та яблук
- Кростіні з козячим сиром та томатним чатні
- Ег роли по-мексиканськи з куркою та овочами + соус ренч
- Спрінг-роли з овочами, креветками та кисло-солодким соусом
- Гострий персиковий соус
- Запечений перець з фетою
- Кростіні з козячим сиром та кукурудзою-гриль
- Креветки в клярі
- Маринований лосось
- Гвакамоле
Салати
- Биті огірки
- Теплий салат з куркою, перловкою та грибами
- Марокканський курячий салат із смаженим козячим сиром, оливками та лимонами-гриль
- Салат з сочевицею, гранатом та козячим сиром
- Салат з руколою, горгонзолою, горіхами та малиновою заправкою
- Тушений салат з овочами та беконом
- Салат ромен на грилі з беконом та сиром дор блу
- Картопляний салат з копченим лососем та заправкою з хрону
- Салат зі шпинатом, ніжною курячою печінкою та яйцями пашот
- Салат з морквою та авокадо
- Азіатський салат
- Теплий салат з морквою та болгарським перцем
- Фарширований салат
- Салат з кореня селери з соусом ремулад
Супи/Рагу
- Томатно-моркв’яний суп пюре із кукурудзяною сальсою
- Гостре шоколадне чилі з куркою та фасолею
- Гамбо з морепродуктами та овочами
- Рибний суп з помідорами, вином та креветками
- Курячий суп по-римськи з кукурудзою та лимоном
- Крем суп із зеленого горошку з беконом та вершками
- Гострий тайський суп з кокосовим молоком та креветками
- Цибулевий суп
- Гарбузовий суп пюре
- Суп із запечених баклажанів
- Суп карі з куркою та яблуком
- Крем суп із запеченої картоплі
М’ясо/Птиця
- Курка тушена з білими грибами та гранатом у вершковому соусі
- Свинина з інжиром та бальзамічним соусом + тушені помідори чері
- Телятина з каперсами, оливками та маринованим перцем
- Запечена качка у вині з беконом та овочами
- Тушена телятина з артишоками та зеленою цибулею
- Тушений півник з грибами та карамелізованою цибулею
- Гостра лимонна свинина
- Кролик тушений в гірчичному соусі
- Оссо Буко
- Куряче філе в пармезані на подушці зі шпинату
Риба/Морепродукти
- Запечена риба з фенхелем, апельсином та вином
- Лосось з медом та віскі + яблучно-журавлиновий соус
- Гамбо з морепродуктами та овочами
- Тушена форель з помідорами черрі та перцем чилі
- Філе лосося запечене з томатами + оливковий соус
- Смажений хек в пивному клярі
- Креветки в клярі
- Маринований лосось
Паста
- Спагеті в червоному вині з горіхами, пармезаном та петрушкою
- Паста з курячим філе та в’яленими помідорами
- Запечені каннеллоні з рікотою та шпинатом
- Пенне зі шпинатом та маскарпоне
- Спагеті мехікано
Десерти/Випічка
- Банановий кекс з Нутеллою
- Чорничний пиріг з ромашковим кремом
- Різдвяне печиво + святковий лід з журавлиною
- Капкейки з апельсином, фейхоа та вершковим сиром
- Нектарин-гриль з кремом маскарпоне та бальзамічним сиропом
- Лимонне суфле з маскарпоне
- Париж-Брест
- Панна котта з білим шоколадом та соусом із ягід
- Шоколадний пиріг з горіхом пекан та збитими вершками
- Тістечка з ванільним кремом та персиками
- Горіховий кекс
- Яблучно-карамельний пиріг
- Шоколадний фондан
- Малиновий чізкейк
- Корзинки з сиром та чорносливом
- Баварський крем
- Рулет з маскарпоне та трускавкою
Напої
- Сік яблучно-селеровий з лимоном та імбирем
- Сік з апельсина та огірка з м’ятою
- Полунично-базиліковий напій
Немає коментарів :
Дописати коментар