Трошки гавайської їжі...
Тропічна їжа піднімає мені настрій, особливо в таку сіру погоду. Прошу пробачення у всіх, хто не любить ананаси у своїй їжі, але я повинна викласти цей рецепт. Тому що ці бургери найсмачніші, які я коли небудь готувала.
Ананаси в цьому бургері - це основне. Спочатку потрібно промаринувати їх в кокосовому молоці з гострим перцем та спеціями. Потім обсмажити на грилі. Виходить дуже смачно. Додайте ще авокадо, бекон, ваш улюблений соус барбек’ю та соковиту котлету...ммм..
Ці бургери можна повністю готувати на грилі, якщо ви на природі або ж вдома на сковороді. М’ясо на сам бургер можна вибрати теляче, куряче або індиче. Такий рецепт добре підходить для тематичної вечірки, просто придумайте ще якийсь цікавий коктейль з кокосовим ромом наприклад.
Сподіваюся ви вже зголодніли :)
Вихід: 6 штук
Потрібно:
- 1 кг рубленого фаршу (телячий, курячий або індичий)
- 1/4 скл. соєвого соусу
- 2 ст.л. ананасового соку
- 6 шматків сиру
- 6 шматків бекону
- 1 авокадо
- 6 булочок для бургерів
- сіль, перець
- соус барбек’ю
Для ананасів:
- 1 свіжий ананас або 1 банка консервованого
- 1/4 скл. цукру
- 1/4 скл. кокосового молока
- 2 ч.л. карі
- 1 ч.л. імбиря
- 1 ч.л. чилі меленого
- 1/4 ч.л. кориці
Готуємо:
Викласти кільця ананаса в глибоку тарілку. Залити кокосовим молоком, додати всі спеції та добре перемішати. Відправити в холодильник мінімум на годину, а краще на ніч.
Розігріти гриль або сковороду. Змішати фарш з ананасовим соком, соєвим соусом. Додати сіль та перець. Сформувати 6 бургерів та обсмажити їх по 4 хв на кожній стороні. Коли перевернете бургер з однієї сторони на іншу, викладіть на верх сир, щоб він підплавився. Коли ананас вже промаринувався, обсмажте його з обох сторін десь по 4 хв. Обсмажте бекон, авокадо наріжте тоненькими скибочками.
Викладіть на булку котлету, потім ананас, соус, бекон та авокадо. Зверху накрийте булкою.
Смачного!
Немає коментарів :
Дописати коментар