понеділок, 11 серпня 2014 р.

Пенне зі шпинатом та маскарпоне

Ніколи раніше не використовувала маскарпоне до пасти. Але недавно знайшла цей рецепт на сайті Джеймі Олівера. Дуже смачно. Маскарпоне додає ніжного та солодкуватого смаку. Дуже добре поєднюється зі шпинатом.


Вихід: 2 порції


Потрібно:

  • 150 гр пенне
  • 80 гр маскарпоне
  • 200 гр шпинату
  • 60 мл вершків
  • 1 зубчик часнику
  • оливкова олія
  • дрібка меленого мускатного горіха
  • сіль, перець
  • 4 ст.л. натертого пармезану

Готуємо:

Закип’ятити воду,посолити та зварити пенне.

Розігріти на сковороді оливкову олію. Додати часник та мускатний горіх та легенько обсмажити. Додати шпинат та смажити десь 5 хв. Додати сіль та перець.

До шпинату додати вершки та маскарпоне. Добре перемішати. Якщо соус занадто густий додати трохи води, в якій варяться макарони.

Довести соус до кипіння та попробувати чи достатньо солі та перцю. Якщо ні - то досолити.

Змішати пенне з соусом та посипати пармезаном.

Смачного!

Немає коментарів :

Дописати коментар