Ніколи раніше не використовувала маскарпоне до пасти. Але недавно знайшла цей рецепт на сайті Джеймі Олівера. Дуже смачно. Маскарпоне додає ніжного та солодкуватого смаку. Дуже добре поєднюється зі шпинатом.
Вихід: 2 порції
Потрібно:
- 150 гр пенне
- 80 гр маскарпоне
- 200 гр шпинату
- 60 мл вершків
- 1 зубчик часнику
- оливкова олія
- дрібка меленого мускатного горіха
- сіль, перець
- 4 ст.л. натертого пармезану
Готуємо:
Закип’ятити воду,посолити та зварити пенне.
Розігріти на сковороді оливкову олію. Додати часник та мускатний горіх та легенько обсмажити. Додати шпинат та смажити десь 5 хв. Додати сіль та перець.
До шпинату додати вершки та маскарпоне. Добре перемішати. Якщо соус занадто густий додати трохи води, в якій варяться макарони.
Довести соус до кипіння та попробувати чи достатньо солі та перцю. Якщо ні - то досолити.
Змішати пенне з соусом та посипати пармезаном.
Смачного!
Немає коментарів :
Дописати коментар