Надзвичайно смачна паста. Дивно, що складових соусу зовсім не багато, але смак виходить справді неповторний, я дуже рекомендую вам попробувати приготувати таку пасту. Ви будете приємно вражені.
Зараз якраз сезон нашого українського болгарського перцю, який прекрасно підійде для цього рецепту. Можна використовувати будь-який інший зелений болгарський перець.
Вихід: 2 порції
Потрібно:
- 100 гр спагетті
- 1 зелений болгарський перець
- 6 ст.л. сметани
- 100 мл вершків
- 2 зубчики часнику
- трошки петрушки
- сіль, перець
- хліб
Готуємо:
Закип’ятити воду, посолити та зварити спагеті.
Розігріти духовку до 180 гр.С. Перець поставити в духовку. Готувати поки не почорніє шкірка, а сам перець не стане м’яким.
Витягнути перець. Охолодити. Почистити від шкірки та насіння. Нарізати. В посудину вилити сметану, петрушку, вершки, часник, перець. Перемолоти все блендером. Поставити на вогонь та довести до кипіння. Посолити та поперчити. Якщо соус вам здається загустий, то його можна розбавити вершками.
Додати до соусу спагетті та добре перемішати.
Подавати з грінками.
Смачного!
Немає коментарів :
Дописати коментар