четвер, 21 серпня 2014 р.

Салат ромен на грилі з беконом та сиром дор блу

Бекон я люблю дуже.


Знаю, знаю бекон шкідливий, жирний і дуже солений. Але я дуже люблю його всюди додавати, не знаю чи ще є якись інгредієнт, який можна додати у будь-яку страву. В цьому салаті можна обійтися і без бекону, та і без сиру. А ви пробувала салат обсмажений на грилі?

Якщо ні, то обов’язково попробуйте. Це така смакота. Полити олією і бальзамічним оцтом і готово. Але я не хотіла так просто, тому додала бекон і сир. Вийшло ще смачніше.

Взагалі салати можна їсти і готувати безкінечно, вони завжди корисні і для здоров’я і для фігури. Особливо їх хочеться літом, коли все таке свіже та смачне. Вперед!


Вихід: 2 порції


Потрібно:

  • 2 невеликі пучки салату ромен
  • 100 гр бекону
  • 50 гр сиру дор блу
  • 1 ст.л. бальзамічного оцту
  • 1 ст.л. ворчестерського соусу
  • 2 ст.л. оливкової олії
  • сіль, перець

Готуємо:

Розігріти гриль (якщо немає, думаю можна обсмажити на сковороді з обох сторін до золотистого кольору). Помити салат. Розрізати пучки навпіл. Полити невеликою кількістю олії та обсмажити на грилі до золотистого кольору. Потім легенько посолити та поперчити.

Бекон дрібно нарізаємо та обсмажуємо до готовності. Готуємо заправку: змішуємо оливкову олію, бальзамічний оцет, ворчестерського соус та 2 ст.л. жиру, який залишився від бекону. Викладаємо салат на велику тарілку. Поливаємо заправкою. Зверху викладаємо бекон та сир.

Смачного!

1 коментар :