Отже цей салат теплий...
Зараз сезон салату, його можна купити багато і всюди. І малого того, що він смачний та з ним можна приготувати різноманітні страви, так ще й до того він дуже корисний. Салати малокалорійні, але багаті мінеральними речовинами і вітамінами групи B, PP, каротином, а вітаміну С в ньому майже стільки ж, як і в яблуках. Крім того, у салаті міститься більше, ніж в інших овочах, вітамінів Е і К.
Недавно я отримала в подарунок цілий мішок цього щастя :) Але за два дні салат почав трохи в’янути, тому я вирішила приготувати ось таку страву. Дуже простий рецепт, салат швидко тушиться з овочами та хрустким беконом. Смакота.
Вихід: 2 порції
Потрібно:
- великий пучок салату
- 3 скибочки бекону
- половинка цибулі
- половинка моркви
- сіль, перець
- 1 ст.л. масла
Готуємо:
Довести підсолену воду до кипіння. Салат добре помити та відварити у воді 3 хв. Витягнути, струсити добре від води та нарізати великими шматками. Бекон дрібно нарізати та обсмажити. Додати натерту моркву та нарізану цибулю. Все обсмажити. Додати салат, масло, сіль та перець. Тушити 5-7 хв. Можна подавати як гарнір, як теплий салат або ж як закуску на тостах.
Смачного!
Немає коментарів :
Дописати коментар