четвер, 21 серпня 2014 р.

Тушений салат з овочами та беконом

Отже цей салат теплий...


Зараз сезон салату, його можна купити багато і всюди. І малого того, що він смачний та з ним можна приготувати різноманітні страви, так ще й до того він дуже корисний. Салати малокалорійні, але багаті мінеральними речовинами і вітамінами групи B, PP, каротином, а вітаміну С в ньому майже стільки ж, як і в яблуках. Крім того, у салаті міститься більше, ніж в інших овочах, вітамінів Е і К.

Недавно я отримала в подарунок цілий мішок цього щастя :) Але за два дні салат почав трохи в’янути, тому я вирішила приготувати ось таку страву. Дуже простий рецепт, салат швидко тушиться з овочами та хрустким беконом. Смакота.


Вихід: 2 порції


Потрібно:

  • великий пучок салату
  • 3 скибочки бекону
  • половинка цибулі
  • половинка моркви
  • сіль, перець
  • 1 ст.л. масла

Готуємо:

Довести підсолену воду до кипіння. Салат добре помити та відварити у воді 3 хв. Витягнути, струсити добре від води та нарізати великими шматками. Бекон дрібно нарізати та обсмажити. Додати натерту моркву та нарізану цибулю. Все обсмажити. Додати салат, масло, сіль та перець. Тушити 5-7 хв. Можна подавати як гарнір, як теплий салат або ж як закуску на тостах.

Смачного!

Немає коментарів :

Дописати коментар