неділя, 17 серпня 2014 р.

Паста з курячим філе та в’яленими помідорами

Для цієї пасти добре підходить пенне або спагеті. Але якщо вам смакує інший вид, тоді використовуйте, який подобається. Що особливого в цій пасті? Це в’ялені помідори. Я так їх люблю, одного разу я навіть пробувала зробити їх сама. Вийшло дуже смачно, колись викладу рецепт. А цей рецепт дуже простий: курка, томати, вершки та сир. Дуже смачно. Пробуйте.


Вихід: 3 порції


Потрібно:

  • 250 гр макаронів
  • 250 гр курячого філе
  • 1 зубчик часнику
  • 100 гр в’ялених томатів в олії
  • 200 мл вершків
  • 75 гр натертого пармезану
  • оливкова олія
  • сіль, перець
  • базилік

Готуємо:

Відварюємо макарони у підсоленій воді. Куряче філе нарізаємо невеликими кусочками, легко солимо та обсмажуємо на оливковій олії до золотистого кольору або відварюємо.

Підтушити на оливковій олії часник 1-2 хв. Додати томати та тушити ще 2 хв. Додати курку. Заливаємо все вершками. Тушимо 5 хв. Додаємо пармезан. Добре перемішуємо, щоб сир розтопився. Додаємо сіль та перець. Викладаємо пасту на тарілку, зверху соус та прикрашаємо базиліком.

Смачного!

Немає коментарів :

Дописати коментар