Для цієї пасти добре підходить пенне або спагеті. Але якщо вам смакує інший вид, тоді використовуйте, який подобається. Що особливого в цій пасті? Це в’ялені помідори. Я так їх люблю, одного разу я навіть пробувала зробити їх сама. Вийшло дуже смачно, колись викладу рецепт. А цей рецепт дуже простий: курка, томати, вершки та сир. Дуже смачно. Пробуйте.
Вихід: 3 порції
Потрібно:
- 250 гр макаронів
- 250 гр курячого філе
- 1 зубчик часнику
- 100 гр в’ялених томатів в олії
- 200 мл вершків
- 75 гр натертого пармезану
- оливкова олія
- сіль, перець
- базилік
Готуємо:
Відварюємо макарони у підсоленій воді. Куряче філе нарізаємо невеликими кусочками, легко солимо та обсмажуємо на оливковій олії до золотистого кольору або відварюємо.
Підтушити на оливковій олії часник 1-2 хв. Додати томати та тушити ще 2 хв. Додати курку. Заливаємо все вершками. Тушимо 5 хв. Додаємо пармезан. Добре перемішуємо, щоб сир розтопився. Додаємо сіль та перець. Викладаємо пасту на тарілку, зверху соус та прикрашаємо базиліком.
Смачного!
Немає коментарів :
Дописати коментар