вівторок, 19 серпня 2014 р.

Картопляний салат з копченим лососем та заправкою з хрону

Як ви ставитеся до копченої рибки?


Особисто я дуже її люблю. А коли попробувала цей салат, була і щаслива і сумна. Щаслива тому, що це дуже смачно. А сумна, тому що до сих пір не знала, що до копченої риби так пасує ось такий сметанно-хроновий (якщо можна так сказати :) соус.

Також хочу сказати, що не потрібно жаліти для цього салату кропу, тому що він тільки підкреслить смак риби та соусу. Не знаю, що ще можна написати про цей салат, крім того ,що він дуже смачний. Я готувала його вже давно, проте переглядаючи фото, пригадую смак і досі :)


Вихід: 2 порції


Потрібно:

  • 6 невеликих картоплин
  • 200 гр копченого лосося (х/к)
  • 2 ст.л. сметани
  • 1,5 ст.л. хрону консервованого
  • 3 ч.л. каперсів
  • сік 1/4 лимона
  • сіль, перець, багато кропу

Готуємо:

Картоплю відварити в мундирах. Почистити та нарізати тонкими кружечками. Рибу почистити та нарізати тоненькими скибочками. Готуємо заправку: змішуємо сметану та хрін. Додаємо каперси, лимонний сік та дрібно нарізаний кріп. Все добре перемішуємо.

Змішуємо картоплю із заправкою. Потім додаємо рибку. Солимо та перчимо за смаком. Все добре перемішуємо.

Смачного!

Немає коментарів :

Дописати коментар