вівторок, 12 серпня 2014 р.

Гвакамоле

Це мій найулюбленіший діп. Я пробувала різні варіанти приготування, проте цей рецепт найсмачніший, тому і вам рекомендую обрати саме цей :)Дуже смачний, кисленький з кусочками свіжих томатів та хрусткої цибульки....ммммм. Добре смакує як діп до кукурудзяних чіпсів, але ви можете його додавати до будь-яких страв мексиканської кухні (буріто, енчиладас).

Прекрасний варіант закуски, коли до вас мають прийти друзі, а ви не маєте нічого готового.


Вихід: 4 порції


Потрібно:

  • 2 авокадо (м’які)
  • 1 великий лайм
  • пів цибулини
  • 1 середній томат
  • 2-3 зубчики часнику
  • петрушка
  • сіль
  • гострий червоний перець
  • кукурудзяні чіпси

Готуємо:

Почистити цибулю та часник. Всі овочі помити.

Авокадо почистити, розрізати навпіл та порізати кубиками.

Висипаємо авокадо у посуд для блендера. Додаємо часник, петрушку, сіль, перець та сік половинки лайма.

Добре перемолоти блендером. Нарізати томат та цибулю дрібними кубиками.До авокадо додати помідор, цибулю та сік другої половинки лайма.Добре перемішати.

Попробувати і якщо потрібно, то досолити. Якщо ви любите соуси кислішими, можна додати ще соку лайма. Поставити в холодильник на 1 годину.

Подавати з кукурудзяними чіпсами.

Смачного!

Немає коментарів :

Дописати коментар