вівторок, 12 серпня 2014 р.

Теплий салат з морквою та болгарським перцем

Цей салат здається зовсім простим. Проте смак є надзвичайно цікавим. За рахунок кінзи, базиліку та коріандру салат виходить свіжим та ароматним. Дуже смачно, просто і сезонно :)


Вихід: 4 порції


Потрібно:

  • 2 великі болгарські перці
  • 2 великі морквини
  • оливкова олія
  • 2 ч.л. меленого коріандру
  • 3 ст. л. сметани
  • 2 зубчики часнику
  • сіль
  • базилік
  • кінза

Готуємо:

На розігрітій сковорідці обсмажити нарізаний перець до золотистого кольору. Потім долити оливкової олії і готувати ще 3-4 хв. Відкласти.

В цій самій сковороді обсмажити моркву до золотистого кольору, але так щоб вона ще хрустіла. Додати дрібно нарізаний часник та коріандр. Добре перемішати та зняти з вогню. Змішати моркву та перець. Додати дрібно нарізану зелень, сіль та сметану.

Добре перемішати.

Подавати теплим.

Смачного!

Немає коментарів :

Дописати коментар