Цей салат здається зовсім простим. Проте смак є надзвичайно цікавим. За рахунок кінзи, базиліку та коріандру салат виходить свіжим та ароматним. Дуже смачно, просто і сезонно :)
Вихід: 4 порції
Потрібно:
- 2 великі болгарські перці
- 2 великі морквини
- оливкова олія
- 2 ч.л. меленого коріандру
- 3 ст. л. сметани
- 2 зубчики часнику
- сіль
- базилік
- кінза
Готуємо:
На розігрітій сковорідці обсмажити нарізаний перець до золотистого кольору. Потім долити оливкової олії і готувати ще 3-4 хв. Відкласти.
В цій самій сковороді обсмажити моркву до золотистого кольору, але так щоб вона ще хрустіла. Додати дрібно нарізаний часник та коріандр. Добре перемішати та зняти з вогню. Змішати моркву та перець. Додати дрібно нарізану зелень, сіль та сметану.
Добре перемішати.
Подавати теплим.
Смачного!
Немає коментарів :
Дописати коментар