Я дуже люблю фаршировані перці: і з м’ясом, і з рисом, і з тунцем та овочами. Недавно попробувала ось такий варіант. Виходить дуже цікаво і смачно. Мені здається, це грецька страва, принаймі дуже нагадує грецьку кухню. Дуже смакує як гарнір до м’яса, наприклад до стейку. А вам надоїла картопля ;) і який ваш оригінальний гарнір?
Вихід: 4 порції
Потрібно:
- 2 великі болгарські перці, розрізані навпіл та очищені від кісточок
- 2 яйця
- 250 гр фети
- 2 ст.л. грецького йогурту
- 10 листочків базиліку
- цедра половинки лимона
- жменька петрушки
- сіль, перець
- натертий пармезан, щоб посипати перці
Готуємо:
Розігріти духовку до 210 гр.С. та приготувати всі продукти. Моя собачка підглядала, що я роблю :)
Викласти половинки перців на фольгу, легко посолити та поставити в духовку на 12-15 хв ( все залежить від товщини перців, вони повинні розм’якнути).
В кухонному комбайні або блендером збити разом фету, яйця, сіль, перець, петрушку, грецький йогурт, базилік та цедру лимона. Витягаємо перці з духовки, знижуємо температуру до 200 гр.С. Викладаємо начинку в перці, зверху посипаємо пармезаном. Відправляємо в духовку на 30-35 хв. перчики повинні бути м’ягкими та зарум’янитись зверху.
Смачного!
Немає коментарів :
Дописати коментар