субота, 16 серпня 2014 р.

Запечений перець з фетою

Я дуже люблю фаршировані перці: і з м’ясом, і з рисом, і з тунцем та овочами. Недавно попробувала ось такий варіант. Виходить дуже цікаво і смачно. Мені здається, це грецька страва, принаймі дуже нагадує грецьку кухню. Дуже смакує як гарнір до м’яса, наприклад до стейку. А вам надоїла картопля ;) і який ваш оригінальний гарнір?


Вихід: 4 порції


Потрібно:

  • 2 великі болгарські перці, розрізані навпіл та очищені від кісточок
  • 2 яйця
  • 250 гр фети
  • 2 ст.л. грецького йогурту
  • 10 листочків базиліку
  • цедра половинки лимона
  • жменька петрушки
  • сіль, перець
  • натертий пармезан, щоб посипати перці

Готуємо:

Розігріти духовку до 210 гр.С. та приготувати всі продукти. Моя собачка підглядала, що я роблю :)


Викласти половинки перців на фольгу, легко посолити та поставити в духовку на 12-15 хв ( все залежить від товщини перців, вони повинні розм’якнути).

В кухонному комбайні або блендером збити разом фету, яйця, сіль, перець, петрушку, грецький йогурт, базилік та цедру лимона. Витягаємо перці з духовки, знижуємо температуру до 200 гр.С. Викладаємо начинку в перці, зверху посипаємо пармезаном. Відправляємо в духовку на 30-35 хв. перчики повинні бути м’ягкими та зарум’янитись зверху.

Смачного!

Немає коментарів :

Дописати коментар