Дуже хороший варіант закуски, особливо зараз, коли так багато кукурудзи та помідорів :) До козячого сиру тут додається запечений часник. Дуже класна штука, як на мене :) По-перше смак запеченого часнику робиться набагато мякшим, не таким гострим. По друге смак дуже цікавий. Хто пробував часниковий крем суп і думав, як досягнути такого цікавого смаку? А використовують в такому супі якраз ось такий запечений часник. Пробуйте :)
Вихід: 6 порції
Потрібно:
- 1 багет, нарізаний на 18 шматків кільцями
- 340 гр козячого сиру (не твердого, а кремового)
- 2 ст.л. вершкового сиру типу "Філадельфія"
- 1 головка часнику
- 4 шт. кукурудзи
- 2 склянки помідорів черрі (нарізаних дрібними кубиками)
- 1/4 склянки свіжого базиліку
- оливкова олія
- сіль, перець
Готуємо:
Духовку розігріти до 200 гр.С. Головку часнику почистити так: зрізати верх та очистити від верхнього шару шкірки. Решту шкірки залишити та викласти часник на фольгу.Змазати оливкою олією, легко посолити, закрити в фользі та відправити в духовку на 30-35 хв. Часник повинен бути м’ягким.
Розігріти гриль на найвищу температуру. Кукурудзу помити, протерти рушником та змазати олією. Обсмажити зі всіх сторін до готовності. Зняти з грилю та посипати сіллю. Зняти зернятка ножем. Можна замінити вареною або консервованою кукурудзою. За допомогою блендера перетерти козячий сир, вершковий сир та очищений від шкірки запечений часник. Помідори змішати з кукурудзою та базиліком. Додати сіль, перець та оливкову олію. Добре перемішати.
Багет нарізати та відправити в духовку (170 гр.С.) доки він не зарум’яниться. Намазати хліб сирною намазкою. Зверху викласти овочі.
Смачного!
Немає коментарів :
Дописати коментар