субота, 16 серпня 2014 р.

Салат з морквою та авокадо

Дуже цікавий та смачний салат. Запечена морква, авокадо, хрусткий салат. Все в поєднанні з грецьким йогуртом та соком лайма. Коли будете вибирати авокадо, обов’язково вибирайте мягке. Прекрасний варіант літнього обіду.
А який обід влітку вибираєте ви? Щось легке як суп або салат чи щось більш ситне?


Вихід: 2 порції


Потрібно:

  • 1 велика морква
  • 2 зубчики часнику
  • 1 ч.л. коріандру меленого
  • 3 ст.л. оливкової олії
  • 1 авокадо (м’ягке)
  • 1 ч.л. коріандру меленого
  • 1 жменю руколи
  • 5-6 великих листків салату
  • сік половинки лайма
  • сіль, перець
  • 6 шматків багету
  • 2 ст.л. грецького йогурту

Готуємо:

Розігріти духовку до 190 гр.С. Моркву почистити та нарізати кільцями. Часник дрібно нарізати. Змішати олію, часник, коріандр, сіль та червоний перець. Додати моркву, все добре перемішати. Викласти на фольгу та відправити в духовку на 30-35 хв. Авокадо розрізати навпіл, витягнути кісточку, почистити та нарізати смужками. Хліб нарізати кубиками та обсмажити до золотистого кольору. Зелень помити.

Додати моркву до авокадо, перемішати. Додати зелень, хліб, сік лайма та якщо недостатньо то оливкову олію. Посолити та добре перемішати. Подавати з ложкою грецького йогурту.

Смачного!

Немає коментарів :

Дописати коментар