понеділок, 11 серпня 2014 р.

Рулет з маскарпоне та трускавкою

Надзвичайно літній десерт: повітряний, легкий з полуницями.

Я вирішила попробувати використати крем з маскарпоне у цьому бісквітному рулеті. Це аналогічний крем як для тірамісу. Вийшло дуже смачно. Пробуйте :)


Вихід: 6 порцій


Потрібно:

  • 100 гр муки
  • 50 гр крохмалю
  • 6 яєць
  • 0,5 ч.л. порошку для печива
  • 200 гр цукру

Для крему:

  • 2 яйця (окремо білки та жовтки)
  • 40 гр цукру
  • 250 гр маскарпоне
  • 10 полуниць

Готуємо:

Розігріти духовку до 200 гр.С.

Добре збити яйця з цукром. Додати просіяні через сито муку та крохмаль. Додати порошок до печива. Добре перемішати. а форму для випікання викласти пергаментний папір, змазаний маслом та посипаний мукою. Вилити тісто на форму та пекти 10 хв.

Крем: Збити жовтки з цукром. Додати маскарпоне та добре перемішати. Збити білки. Додати половинку білків до крему, добре перемішати. Потім крем додати до решти білків та добре перемішати. Додати полуницю.

Витягти бісквіт та викласти його на кухонний рушник так, щоб краї збігалися. Зробити рулет так, щоб рушник був всередині як крем. Охолодити до кімнатної температури.

Розкрутити рулет, викласти крем та закрутити назад. Поставити в холодильник на кілька годин.

Смачного :)

Немає коментарів :

Дописати коментар