Весною та літом ми всі їмо дуже багато зелені. Але, інколи, постоявши в холодильнику два-три дні, вона вже зовсім не свіжа та в’яне. Сьогодні поділюся з вами секретом як можна зберегти зелень свіжою протягом тижня, а може і довше. На фото м’ята, яка простояла в холодильнику п’ять днів.
Потрібно:
- паперовий кухонний рушник
- вода
- маленький кульочок
- зелень
Кухонний рушний потрібно злегка змочити водою, так, щоб він був вологий, проте вода не капала з нього. Викладаємо зелень на рушник, акуратно замотуємо. Потім кладемо все це в кульочок та замотуємо. Відправляємо в холодильник. Ось і все :) Насолоджуйтесь свіжою зеленню.
Немає коментарів :
Дописати коментар