Я дуже люблю чізкейк, але ось такий домашній, зроблений вдома з любов’ю :) Сьогодні я вам викладаю рецепт малинового чізкейка з білим шоколадом. Як на мене, то кращого немає, це найсмачніший який я їла. І це не сирник :)
Вихід: 8 порції
Потрібно:
- 200 гр цукрового печення (печення повинне бути хрустким, не жирним. Якщо ви використаєте жирне печиво, то корж вийде неправильної текстури)
- 200 гр масла
- 250 гр маскарпоне
- 200 гр сиру вершкового сиру (типу Філадельфія)
- 1 ст.л. цукру
- 2 яйця
- 7 ст.л. малинового варення (або сиропу)
- 100 гр білого шоколаду
- форма для запікання діаметром 20 см
Готуємо:
Розігріти духовку до 160 гр.С. Блендером подрібнити печення так, щоб воно було як порошок. Розтопити масло в сотейнику та додати туди подрібнене печиво. Зняти з вогню та добре перемішати. На дно форми покласти пергамент та рівномірно викласти тісто. Запікати 10 хв. Охолодити до кімнатної температури.
Розігріти духовку до 200 гр.С. Змішати обидва сири, яйця та цукор блендером. До сирної маси додати малинове варення або сироп. Якщо ви використовуєте варення, його потрібно процідити через сито, щоб не було кісточок та м’якоті. Сирну масу рівномірно викладаємо на корж. Запікати 10 хв при 200 гр.С. Потім знизити температуру до 90 гр.С та запікати ще 25 хв. Витягнути з духовки, охолодити до кімнатної температури.
В сотейнику розтопити шоколад та додати дві столові ложки гарячої води. Добре перемішати. Полити зверху чізкейк шоколадом та відправити в холодильник мінімум на 8 годин.
Смачного!
Немає коментарів :
Дописати коментар