Корисна смакота...
Коли приходить осінь, робиться сумно. Мені точно. Я дуже не люблю похмуру погоду, не хочеться в такі дні навіть вставати з ліжка. Але що поробиш, потрібно миритися і з такою погодою. Але тепер я знаю, що може допомогти підняти настрій в таку погоду. Це ось така фотографія:
...і сік, зроблений зі всіх цих фруктів та овочів. Я чомусь дуже рідко готую фреші і це погано. Стоїть моя соковичавниця без діла, ой я маю на увазі стояла. Тому що після того, як я начиталася про те, якими цікавими можуть бути поєднання фруктів і овочів у соках, я вирішила все ж таки готувати сік вдома.
Крім того, що виходить дуже смачно, це ще й надзвичайно корисно. Потрібно запасатися вітамінами на зиму.
Є дуже багато смачних поєднаннь: наприклад буряк, апельсин, лимон та імбир або ж огірок, шпинат, ананас та лимон. Звучить дивно правда? Але можете не боятися і сміло готувати ці соки. Вони насичені вітамінами, розбудять вас зранку, замість такої некорисної кави, додадуть енергії та доброго настрою :)
Вихід: 2 порції
Для апельсиново-огіркового соку:
- 1 великий огірок
- 1 апельсин
- 4 моркви
- 1 лайм
- 3 гілочки м’яти
Для яблучно-селерового соку:
- 3 стебла селери
- 2 яблука
- 1 огірок
- 0,5 лимона
- 1 ст.л. імбирю
- невеликий пучок салату Бостон
Готуємо:
Перший сік готуємо в такому порядку: спочатку в соковичавницю закидаємо м’яту, моркву, огірок та апельсин.
Другий сік в такому порядку: салат, імбир, селера, яблука, огірок та лимон.
Смачного!
Немає коментарів :
Дописати коментар