Oh my God! Це дуже смачно
Новий і цікавий рецепт, осінній, зігріваючий і смачний. Начинка- це ну дуже смачно. Ми звикли до поєднання рису з фаршем плюс морква і цибуля. Тут крім рису та фаршу додаємо дрібно нарізані помідори, часник, кінзку та томатну пасту.
Цибулю спочатку потрібно відварити в підсоленій воді (почистивши, та надрізавши збоку до центру). Рис потрібно також трохи відварити. Я думала, що пелюстки цибулі буде важко нафарширувати і закрутити, але, як виявилось, ні. Це дуже просто.
Вихід: 4 порції
Потрібно:
- 150 г рису
- 250 г курячого фаршу
- 2 невеликі помідори
- 3 великі цибулі
- 2 зубчити часнику
- 1 ст л томатної пасти + 70 г томатної пасти
- пучок кінзи
- сіль, перець
Готуємо:
Розігріти духовку до 240 гр.С. Цибулю почистити, надрізати збоку до центру та відварити в підсоленій воді. Охолодити. Рис відварити та охолодити.
Змішати фарш з рисом, додати дрібно нарізані томати, двібно нарізану кінзу та часник, сіль, перець і 1 ст.л. томатної пасти.
Нафарширувати цибулю, викласти в форму та залити томатною пастою, розведеною у воді. Можна додати трохи олії. Накрити пергаментом, потім фольгою та запікати біля двох годин. Зняти фольгу та пергамент та припекти зверху до рум’яності.
Смачного!
Виглядає страшно смачно, треба пробувати. І дуже симпатична посудина
ВідповістиВидалити😊😊😊 так, це дуже смачно 🤤
Видалити